ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Category:

Αναχώρηση 26/05.

1Η ΗΜΕΡΑ: Συγκέντρωση το πρωί και αναχώρηση για το πανέμορφο Καρπενήσι με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και ξεκούραση. Φτάνοντας και προσπερνώντας την πρωτεύουσα της Ευρυτανίας, περίπου στα τρία χιλιόμετρα θα συναντήσουμε το Κεφαλόβρυσο εκεί όπου έγινε μία από τις σημαντικότερες μάχες της Επανάστασης του 1821. Οι πηγές και ένα υπέροχο πλατανοδάσος θα μας χαρίσουν υπέροχες εικόνες. Χρόνος ελεύθερος για φαγητό (έξοδα ατομικά) σε παραδοσιακό εστιατόριο της περιοχής, επιστροφή στο Καρπενήσι και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο διαμονής μας. Το βράδυ μας ελεύθερο, δείπνο και διανυκτέρευση.

 2Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρόγευμα, στα νοτιοδυτικά του Καρπενησίου, αξίζει να επισκεφθούμε το γραφικό χωριό Κορυσχάδες, σε μια ωραία τοποθεσία. Ακολουθεί επίσκεψη σ’ ένα από τα πιο ονομαστά μοναστήρια της Ρούμελης, την Παναγία του Προυσού, όπου φυλάσσεται η εικόνα της Παναγίας η οποία προέρχεται από την Προύσα της Μικράς Ασίας. Θα συνεχίσουμε τη διαδρομή μας για να ανακαλύψουμε ακόμα ένα όμορφο, παραδοσιακό – πέτρινο ορεινό χωριό του Καρπενησίου, το Μεγάλο χωριό. Ελεύθερος χρόνος για περίπατο στη φύση και φαγητό (έξοδα ατομικα) και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση. Το βράδυ μας ελεύθερο, δείπνο με μουσική και Διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό σε μπουφέ και αναχώρηση για ένα μαγευτικό τόπο, αρκετά κοντά στην Υπάτη, την Ιερά Μονή Αγάθωνος , σε υψόμετρο 553 μέτρα. Κτισμένη τον 14ο-15ο αιώνα αποτελεί χαρακτηριστικό δείγμα βυζαντινής τεχνοτροπίας. Έπειτα κατά την επιστροφή μας στην Αθήνα θα σταματήσουμε για φαγητό  (έξοδα ατομικά) και θα επιστρέψουμε  έχοντας σύντομες στάσεις για ξεκούραση.

 ΤΙΜΗ 180€ 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Εκδρομές περιηγήσεις, με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
Διαμονή, (2) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο 4*
2 πρωινά.
2 δείπνα.
Αρχηγός – συνοδός.
Φ.Π.Α.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Ο νέος φόρος διαμονής του Ν. 4389/2016 που περιγράφεται στον πιο κάτω πίνακα ανά δωμάτιο, ο οποίος προεισπράττεται από το γραφείο μας με την εξόφληση της εκδρομής, προκειμένου να αποφευχθούν καθυστερήσεις κατά την άφιξη στα ξενοδοχεία και την κατανομή των δωματίων.

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Θέμα

Το μήνυμά σας