ΒΙΕΝΝΗ – ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ 5ΗΜΕΡΕΣ

Description

1η ημέρα: Αθήνα – Βιέννη - Σάλτσμπουργκ
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και αναχώρηση για Βιέννη. Μετά την άφιξή σας και την παραλαβή των αποσκευών σας, θα συναντηθείτε με τον αρχηγό μας και θα αναχωρήσετε για τον σταθμό των τρένων (εισιτήρια περιλαμβάνονται) για να συνεχίσετε μέχρι το Σάλτσμπουργκ όπου και θα διανυκτερεύσετε στο ξενοδοχείο μας. Ελεύθερος χρόνος για μια πρώτη γνωριμία με την ρομαντική πόλη.

2η ημέρα: Σάλτσμπουργκ – ξενάγηση πόλεως
Πρωινό και ξεκινάμε για την ξενάγησή μας στην πόλη της Μελωδίας και γενέτειρα του Μότσαρτ. Το Σάλτσμπουργκ είναι πρωτεύουσα του ομώνυμου ομοσπονδιακού κρατιδίου, κτισμένο στις όχθες του ποταμού Σάλτσαχ. Θα περιηγηθούμε στο Ιστορικό κέντρο της, θα δούμε το Δημαρχείο, το σπίτι του Μότσαρτ, την εκκλησία των Καπουτσίνων το παλάτι Μιραμπέλ την εκκλησία του Αγίου Φραγκίσκου, το περίφημο Ντόμ τον Καθεδρικό Ναό της πόλης, και άλλα αξιοθέατα.

3η ημέρα: Σάλτσμπουργκ - Βιέννη
Πρωινό και χρόνος ελεύθερος μέχρι την ώρα που θα μεταφερθούμε στον σταθμό του τρένου για να αναχωρήσουμε για την Βιέννη. Άφιξη στην Βιέννη μετά από μια πολύ ωραία διαδρομή φθάνουμε στην Βιέννη. Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας, Τακτοποίηση και χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την Αυστριακή πρωτεύουσα. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Βιέννη
Πρωινό και ξεκινάμε για την ξενάγηση της πόλης. Θα ξεκινήσουμε με τον γύρο της Ρίνγκστράσσε, το κέντρο της πόλης, όπου θα θαυμάσετε τα μοναδικά κτίρια, όπως την Ένωση Φίλων Μουσικής, την Κρατική Όπερα, το νεογοτθικό Δημαρχείο, τα δίδυμα μουσεία Φυσικής Ιστορίας και Καλών Τεχνών, τα χειμερινά ανάκτορα των αψβούργων Χόφμπουργκ που διαθέτουν 18 πτέρυγες, 54 σκάλες και 2.600 δωμάτια, το Δημοτικό Θέατρο, το Πανεπιστήμιο, το ελληνοπρεπές Κοινοβούλιο με την πρόσοψη αντίγραφο της Ακαδημίας Αθηνών και τον εντυπωσιακό νεογοτθικό ναό Φοτιβκίρχε. Η ξενάγησή θα κλείσει με την επίσκεψη των θερινών ανακτόρων Σενμπρούν, όπου θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τους κήπους, τον πρώτο ζωολογικό κήπο του κόσμου και τα δωμάτια που ζούσε η αυτοκρατορική οικογένεια (προαιρετική η είσοδος στα δωμάτια). Στη συνέχεια θα περπατήσετε στον κεντρικό πεζόδρομο Κέρντνερστρασσε και θα καταλήξετε στο καθεδρικό ναό του Αγ. Στεφάνου που θεωρείται το πιο κομψό γοτθικό κτίριο της Αυστρίας. Μεταφορά και εγκατάσταση σε κεντρικό ξενοδοχείο 4*. Για το βράδυ προτείνουμε ένα κονσέρτο κλασσικής μουσικής ή μία παράσταση στην Κρατική Όπερα (απαιτείται προαγορά εισιτηρίου).

5η ημέρα: Βιέννη - Αθήνα
Μετά το πρωινό χρόνος ελεύθερος για να απολαύσετε έναν Βιεννέζικο καφέ σε κάποιο από τα πολλά καφέ της πόλης, μεταφορά στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για Αθήνα

Detail

Siamos tours:

Category:

 Περιλαμβάνονται:

αεροπορικά εισιτήρια με Αegean Αθήνα-Βιέννη-Αθήνα
2 διανυκτερεύσεις στο Σάλτσμπουργκ στο HOTEL EUROPA 4*
2 διανυκτερεύσεις στην Βιέννη στο HOTEL ANANAS 4*
Μπουφέ πρωινό
μεταφορές από το αεροδρόμιο της Βιέννης στον σταθμό του τρένου
μεταφορές από το ξενοδοχείο στον σταθμό του τρένου για την επιστροφή μας στην Βιέννη
εισιτήρια τρένου σε οικονομική θέση Βιέννη-Σάλτσμπουργκ – Βιέννη
αρχηγός του γραφείου
ταξιδιωτική ασφάλιση
Δεν περιλαμβάνονται:

φόροι αεροδρομίου 150€
κόστος αποσκευής 40€ το άτομο
Ότι δεν αναφέρεται στο  πρό

 

Πτήσεις με Alitalia για τις εβδομαδιαίες αναχωρήσεις
Αθήνα – Bιέννη Α3 880 09.10 10.30
Βιέννη – Αθήνα Α3 881 18.20 21.30

 – Η ροή των ξεναγήσεων μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τα ωράρια πτήσεων και λειτουργίας χώρων και μουσείων.Τιμές κατ΄άτομο:

Αναχωρήσεις 2016 Ξενοδοχείο 2κλινο 1κλινο Παιδί Φόροι
Aegeanκάθε Τετάρτη & Παρασκευηαπό 10/01 – 17/03 salzburg Europa Htl 4*Vienna     Ananas Htl 4* €480 +150 380 150€

Δεν περιλαμβάνεται το κόστος αποσκευής 40€ κατ άτομο

Σημαντικές Σημειώσεις – Παρατηρήσεις

  • Η σειρά των ξεναγήσεων στα προγράμματα μπορεί να διαφοροποιηθεί λόγω αργιών ή άλλων τεχνικών λόγων διεκπεραίωσης, χωρίς όμως να υπάρχει καμιά παράλειψη.
  • Γενικά τα δωμάτια των ξενοδοχείων παραλαμβάνονται μετά τις 14.00 και παραδίδονται πριν τις 12.00μ.μ. ανεξάρτητα από την ώρα άφιξης ή αναχώρησης των εκδρομέων.
  • Τα τρίκλινα δωμάτια είναι δίκλινα με την προσθήκη επιπλέον πτυσσόμενου κρεβατιού το οποίο τοποθετείται κατά κύριο λόγο για την εξυπηρέτηση παιδιών ηλικίας ως 12 ετών. Συνεπώς το δωμάτιο δεν είναι το ίδιο ευρύχωρο με το δίκλινο.
  • Παρακαλούμε όπως φροντίσετε να έχετε μαζί σας διαβατήριο εν ισχύ και νέου τύπου (με ημερομηνία έκδοσης μετά την 1/1/2007) ή ταυτότητα νέου τύπου με λατινικούς χαρακτήρες για να ταξιδέψετε. Σε διαφορετική περίπτωση η ευθύνη της μη επιβίβασής σας στο αεροπλάνο βαρύνει εσάς και μόνο. Αυτό ισχύει και για τις περιπτώσεις στρατιωτικών και άλλων σωμάτων ασφαλείας που χρειάζονται ειδικές άδειες από τις υπηρεσίες τους. Αντίστοιχα ισχύει για τις περιπτώσεις αλλοδαπών όπου πρέπει σε κάθε περίπτωση να συμβουλεύονται οι ίδιοι την πρεσβεία τους για τα απαραίτητα έγγραφα και διαδικασίες που χρειάζονται προκειμένου να ταξιδέψουν στην Πράγα.
  • Προσοχή στις αποσκευές σας. Λάβετε υπόψη ότι επιτρέπεται μόνο 1 αποσκευή ανά επιβάτη με μέγιστο βάρος τα 20 κιλά. Επιτρέπεται μόνο 1 χειραποσκευή ανά επιβάτη να φέρει εντός του αεροσκάφους. Σακούλες και γυναικείες τσάντες θεωρούνται χειραποσκευές. Στις χειραποσκευές δεν συμπεριλαμβάνονται τα ψώνια από τα καταστήματα που βρίσκονται μετά τον έλεγχο των αποσκευών και προσώπων όπως και οι φορητοί υπολογιστές.
  • Η τιμή συμμετοχής έχει  καθοριστεί με βάση τις ισχύουσες τιμές στα μέσα μεταφοράς την περίοδο έκδοσης του εκάστοτε τιμοκαταλόγου. Οποιαδήποτε επίσημη αύξηση επιβαρύνει  τους  εκδρομείς  και την αναφερόμενη επί του τιμοκαταλόγου τιμή συμμετοχής.
  • Τα παιδιά 2-12 ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο.
  • Οι φόροι αεροδρομίων ισχύουν τη στιγμή της έκδοσης του τιμοκαταλόγου. Σε περίπτωση που υπάρχει αύξηση των φόρων ή του επίναυλου καυσίμων η επιβάρυνση καταβάλλεται από τον ταξιδιώτη.

 

ΒΙΕΝΝΗ - ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ

5 ΗΜΕΡΕΣ