ΙΤΑΛΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ, 7 ΗΜΕΡΕΣ

Description

ΑΓΚΩΝΑ - ΒΕΝΕΤΙΑ - ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ - ΣΙΕΝΑ - ΡΩΜΗ - ΠΟΜΠΗΪΑ - ΜΠΑΡΙ

1Η ΗΜΕΡΑ, ΑΘΗΝΑ - ΠΑΤΡΑ: Αναχώρηση από ΑΘΗΝΑ για το λιμάνι της ΠΑΤΡΑΣ με ενδιάμεση στάση, άφιξη, τακτοποίηση στο πλοίο και απόπλους για ΑΓΚΩΝΑ, διανυκτέρευση εν πλω.

2Η ΗΜΕΡΑ, ΑΓΚΩΝΑ - ΜΕΣΤΡΕ ΒΕΝΕΤΙΑΣ: 'Αφιξη στο λιμάνι της ΑΓΚΩΝΑ και άμεση αναχώρηση για το ΜΕΣΤΡΕ της ΒΕΝΕΤIΑΣ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο. Αμέσως μετά θα γνωρίσουμε την πόλη των ΔΟΓΗΔΩΝ. Θα δούμε την πλατεία και την εκκλησία του ΑΓΙΟΥ ΜΑΡΚΟΥ, τη ΓΕΦΥΡΑ των ΣΤΕΝΑΓΜΩΝ, τον ΠΥΡΓΟ του ΩΡΟΛΟΓΙΟΥ, κ.α. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στο ΜΕΣΤΡΕ, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ, ΒΕΝΕΤΙΑ - ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ: Μετά το πρωινό ολοκληρώνουμε την επίσκεψη μας στη ΒΕΝΕΤΙΑ και αναχώρηση για ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ. Στην πόλη της Αναγέννησης, θα δούμε και θα θαυμάσουμε, μεταξύ άλλων τον Καθεδρικό ναό της Παναγίας των Λουλουδιών, το Βαπτιστήριο, την πλατεία Ντελ λα Σινιορία, το Παλάτσο Βέκκιο - σημερινό δημαρχείο, την εκκλησία Σάντα Κρότσε και την παλαιότερη γέφυρα του 'Αρνο, το Πόντε Βέκκιο. Ακολουθεί τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ, ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ - ΣΙΕΝΑ - ΡΩΜΗ: Πρωινό και αναχώρηση για ΡΩΜΗ, με μία ευχάριστη παράκαμψη στην όμορφη ΣΙΕΝΑ, με τα αγέρωχα αρχοντικά, τα στενά καλντερίμια, τις ήσυχες πλατείες και εκκλησίες μαυρισμένες από το χρόνο, όλα μέσα σε ένα κάδρο από καλοφτιαγμένα τείχη και στερεούς πύργους. Έντεκα δρόμοι οδηγούν στην πανέμορφη Πιάτσα Ντελ Κάμπο, την κεντρική πλατεία της πόλης, που πλαισιώνεται από το υπέροχο Δημαρχείο. Εντυπωσιακός και ο Καθεδρικός ναός με το αριστουργηματικό δάπεδο, τα περίτεχνα ξυλόγλυπτα και τις μοναδικές τοιχογραφίες του. 'Αφιξη στη ΡΩΜΗ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο και ακολουθεί προαιρετική γνωριμία με τη νυχτερινή όψη της πόλης (BY NIGΗT), για να απολαύσουμε φωτισμένη τη γοητευτική πρωτεύουσα της Ιταλίας. Διανυκτέρευση.

5Η ΗΜΕΡΑ, ΡΩΜΗ: Πρωινό και ξεκινάμε την ξενάγηση μας στην «ΑΙΩΝΙΑ ΠΟΛΗ» από τις ΚΑΤΑΚΟΜΒΕΣ και συνεχίζουμε με την ΑΨΙΔΑ του ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, το ΚΟΛΟΣΣΑΙΟ, τις ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, το μνημείο του ΒΙΤΟΡΙΟ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΕ, την ΠΙΑΤΣΑ ΒΕΝΕΤΣΙΑ, το λόφο του ΚΑΠΙΤΩΛΙΟΥ και ολοκληρώνουμε την επίσκεψη μας με την ΠΛΑΤΕΙΑ του ΑΓΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ στο ΒΑΤΙΚΑΝΟ. Στον ελεύθερο χρόνο που ακολουθεί, μπορείτε να επιλέξετε, μία επίσκεψη στα Μουσεία Βατικανού και τη μεγαλόπρεπη Βασιλική του ΑΓΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ή περιπάτους στον εμπορικό δρόμο VIA DEL CORSO, που ξεκινά από την ΠΙΑΤΣΑ ΒΕΝΕΤΣΙΑ και καταλήγει στην ΠΙΑΤΣΑ ΝΤΕΛ ΠΟΠΟΛΟ, με εύκολη πρόσβαση στη ΦΟΝΤΑΝΑ ΝΤΙ ΤΡΕΒΙ, το ΠΑΝΘΕΟΝ, την ΠΙΑΤΣΑ ΚΟΛΟΝΑ και την ΠΙΑΤΣΑ ΝΤΙ ΙΣΠΑΝΙΑ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

6Η ΗΜΕΡΑ, ΡΩΜΗ - ΠΟΜΠΗΪΑ - ΜΠΑΡΙ: Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΠΟΜΠΗΪΑ, επίσκεψη του Αρχαιολογικού χώρου της νεκρής πόλης που θάφτηκε κάτω από την πυρακτωμένη λάβα του ΒΕΖΟΥΒΙΟΥ. Γεύμα προαιρετικά και συνεχίζουμε για το λιμάνι του ΜΠΑΡΙ. Τακτοποίηση στις καμπίνες του πλοίου και απόπλους για ΠΑΤΡΑ, διανυκτέρευση εν πλω.

7Η ΗΜΕΡΑ, ΠΑΤΡΑ - ΑΘΗΝΑ: 'Αφιξη στο λιμάνι της ΠΑΤΡΑΣ και συνεχίζουμε για ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεση στάση, για να φθάσουμε νωρίς το απόγευμα.

Υ.Γ. Είναι δυνατόν ορισμένες φορές το πρόγραμμα να εκτελεσθεί αντίστροφα.

Detail

Siamos tours:

Category:

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο

Αναχωρήσεις  Δίκλινο  Μονόκλινο  
23/12, 2 & 28/1, 25/2, 25/3 475€ 610€  
28/12 515€ 710€  
       

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Μεταφορές – περιηγήσεις με πολυτελή, κλιματιζόμενα πούλμαν.
Εισιτήρια πλοίων ΕΛΛΑΔΑ – ΙΤΑΛΙΑ και αντίστροφα σε 4ΚΛΙΝΕΣ ΚΑΜΠΙΝΕΣ με W.C. ΑΒ4.
4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4*.
4 πρωινά.
4 γεύματα ή δείπνα.
Ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
Αρχηγός – συνοδός.
Ασφαλιστική κάλυψη αστικής – επαγγελματικής ευθύνης.
Φ.Π.Α.
 ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Φόροι ξενοδοχείων: 25€ ανά άτομο για το σύνολο των διανυκτερεύσεων.
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

Παιδιά έως 12 ετών, δικαιούνται έκπτωση 10% εφόσον διαμένουν σε τρίκλινο δωμάτιο με 2 ενήλικες.
Η σειρά των επισκέψεων – ξεναγήσεων, τις ημέρες των εορτών (Χριστούγεννα – Πρωτοχρονιά) προσαρμόζεται ανάλογα, όπου κρίνεται σκόπιμο για την πληρέστερη εκτέλεση του προγράμματος και πάντα χωρίς καμία παράλειψη.
Τα προβλεπόμενα δείπνα της ημιδιατροφής 31/12, θα δοθούν ως γεύματα την ίδια ημέρα ή θα μεταφερθούν σε άλλη ημέρα της εκδρομής, εκτός των περιπτώσεων που θα συμψηφισθούν με ένα μέρος του κόστους των εορταστικών προγραμμάτων, σε αντικατάσταση του προβλεπόμενου κανονικού δείπνου.
Στην αναχώρηση της πρωτοχρονιάς (28/12) στην τιμή δεν περιλαμβάνεται το εορταστικό δείπνο της 31/12/16. 
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ: Η εξεύρεση καμπίνας στα πλοία άλλου τύπου από αυτόν που ορίζει το πρόγραμμα, εφόσον είναι δυνατή, υπόκειται στις πιο κάτω επιβαρύνσεις.

Τιμή ανά άτομο με επιστροφή (Ελλάδα – Ιταλία – Ελλάδα) 
Για μία διαδρομή (Ελλάδα – Ιταλία ή αντίστροφα)

Δίκλινη εσωτερική (ΑΒ2) 65€


Δίκλινη εξωτερική (AS2)
85€


Τρίκλινη εσωτερική (ΑΒ3)
45€


Τρίκλινη εξωτερική (Α3)
65€

Τετράκλινη εξωτερική (Α4)
35€
Δίκλινη εσωτερική (ΑΒ2) 35€


Δίκλινη εξωτερική (AS2)
55€

Τρίκλινη εσωτερική (ΑΒ3)

25€

Τρίκλινη εξωτερική (Α3)

35€

Τετράκλινη εξωτερική (Α4)
20€

 

ΙΤΑΛΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ

7 ΗΜΕΡΕΣ

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ

[dopbsp id=»2″ lang=»el»]