ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ-ΜΕΤΣΟΒΟ 06/4-09/04

Project Description
Project Details

Date:

Client:

Category:

ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ-ΜΕΤΣΟΒΟ 06/4-09/04
4 ΗΜΕΡΗ ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 

Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Αναχώρηση στις 07:30 π.μ. από Aθήνα  για ΙΣΘΜΟ στάση και στη συνέχεια αφού διασχίσουμε τη γέφυρα ΡΙΟΥ  θα κάνουμε στάση  για γεύμα. Κατόπιν  θα επισκεφθούμε το  περίφημο ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΡΕΛΛΗ με τα κέρινα ομοιώματα. Άφιξη κ τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στο Τσεπέλοβο.
Δείπνο παρακολούθηση του Επιταφίου .Διανυκτέρευση.

Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ: Μετά το πρωινό μια πολύ ενδιαφέρουσα διαδρομή από το ιστορικό Καπέσοβο μας οδηγεί στο ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ με τα λιθόστρωτα καλντερίμια που περπατώντας τα θα μας φέρουν μέχρι το εκκλησάκι της ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ  να θαυμάσουμε το μοναδικό θέαμα που προσφέρει η ΧΑΡΑΔΡΑ ΤΟΥ ΒΙΚΟΥ. Παραμονή για καφέ και στην συνέχεια θα κατευθυνθούμε  στη γραφική Αρίστη, ένα όμορφο κεφαλοχώρι που απέχει 48 χλμ. από τα Ιωάννινα. Βρίσκεται στο δρόμο για το ΠΑΠΙΓΚΟ, λίγο πριν από το εντυπωσιακό μοναστήρι της Παναγίας της Σπηλιώτισσας, που είναι χτισμένο στην άκρη του βράχου μιας σπηλιάς ακριβώς πάνω από το ποτάμι και τη γέφυρα στον ποταμό Βοϊδομάτη. Στην κεντρική πλατεία του χωριού μπορούμε να απολαύσουμε το μεσημεριανό μας Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας  Το βράδυ παρακολούθηση της λειτουργίας της Ανάστασης, Αναστάσιμο δείπνο .Διανυκτέρευση.

 ΚΥΡΙΑΚΗ: Πασχαλινή ημέρα, θα επισκεφθούμε τα Ιωάννινα. Θα κάνουμε την βόλτα μας σε εορταστική ατμόσφαιρα και όσοι επιθυμούν πέρασμα με τα βαρκάκια (έξοδα ατομικά) στο γραφικό νησάκι, που φιλοξενεί και το «ΣΠΙΤΙ – ΜΟΥΣΕΙΟ» του ΑΛΗ ΠΑΣΑ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για να απολαύουμε το πασχαλινό γεύμα μας.

ΔΕΥΤΕΡΑ:  Μετά το πρωινό μας θα κατευθυνθούμε προς την ορεινή πολιτεία του ΜΕΤΣΟΒΟΥ  που δεσπόζει σε υψόμετρο 1200μ και εντυπωσιάζει τον επισκέπτη με τα μουσεία του, τα πετρόχτιστα αρχοντικά, τα μοναστήρια, τις είκοσι παραδοσιακές βρύσες και τα πλακόστρωτα δρομάκια του. Με ενδιάμεσες στάσεις άφιξη στην Αθήνα το βράδυ . 

 

Περιλαμβάνονται:

Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, 
3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Δρακόλιμνη 4* στο Τσεπέλοβο 
3 πρωινά   μπουφέ, 
M.Παρασκευή δείπνο,
Αναστάσιμο δείπνο
πλούσιο Πασχαλινό γεύμα,
Αρχηγός 
Δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής, ο οποίος καταβάλλεται στο ξενοδοχείο.
Τιμή:205€
 

ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ-ΜΕΤΣΟΒΟ

06/4-09/04

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Θέμα

Το μήνυμά σας