ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Category:

Ναύπακτος-Ιωάννινα-Ζαγόρι-Κέρκυρα-Λευκάδα, 4 ημέρες

Αναχωρήσεις 14 & 29/7, 15/8.

Μοναδικές Αποδράσεις Από τη χαράδρα του Βίκου στο νησί των Φαιάκων

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 07:30 π.μ., με προορισμό την πόλη των ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ. Η διαδρομή με ενδιάμεση στάση στον Ισθμό της Κορίνθου, μας οδηγεί με μια μικρή παράκαμψη στην πόλη της Ναυπάκτου και την όμορφη παραλία Γριμπόβου, για κολύμπι και γεύμα προαιρετικά. Μετά το μεσημέρι συνεχίζουμε το ταξίδι μας για να τακτοποιηθούμε νωρίς το απόγευμα στο ξενοδοχείο «PALLADIO» στο κέντρο της πόλης, χρόνος ελεύθερος, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και επίσκεψη στο ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΕΡΙΝΩΝ ΟΜΟΙΩΜΑΤΩΝ του ΠΑΥΛΟΥ ΒΡΕΛΛΗ, ενώ αμέσως μετά μία πολύ όμορφη διαδρομή, μας οδηγεί στο κεντρικό Ζαγόρι και στην περιοχή ΟΞΥΑ για να απολαύσουμε τη μοναδική θέα προς τη ΧΑΡΑΔΡΑ του ΒΙΚΟΥ. Λίγο αργότερα θα γνωρίσουμε το γραφικό ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ, όπου θα έχουμε και γεύμα προαιρετικά σε παραδοσιακό ταβερνάκι του χωριού. Επιστροφή στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ, ξεκούραση και το απόγευμα επίσκεψη στο γραφικό νησάκι με το «ΣΠΙΤΙ – ΜΟΥΣΕΙΟ» του ΑΛΗ ΠΑΣΑ, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ: Πολύ νωρίς παίρνουμε το πρωινό μας και ξεκινάμε για το λιμάνι της Ηγουμενίτσας, όπου με το F/ B θα φθάσουμε στην ΚΕΡΚΥΡΑ και θα επισκεφθούμε αμέσως τη ΣΠΙΑΝΑΔΑ, την κεντρική πλατεία του νησιού και τόπο συνάντησης των κατοίκων και των επισκεπτών της Κέρκυρας. Κατασκευάστηκε σύμφωνα με το στυλ των Βασιλικών Κήπων της Ευρώπης και είναι η μεγαλύτερη πλατεία των Βαλκανίων και από τις μεγαλύτερες της Ευρώπης. Δίπλα στην πλατεία βρίσκεται ο πεζόδρομος του ΛΙΣΤΟΝ με κτίρια ενετικής και γαλλικής αρχιτεκτονικής, ενώ θα έχουμε τη δυνατότητα να επισκεφθούμε και το Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα, πολιούχο του νησιού. Επόμενος σταθμός η ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΣΑ με τον ομώνυμο μαγευτικό κολπίσκο. Παραμονή για κολύμπι και γεύμα προαιρετικά. Το απόγευμα φθάνουμε και πάλι στο λιμάνι του νησιού, επιβίβαση στο F/B και απόπλους για Ηγουμενίτσα, όπου μέσω Εγνατίας οδού θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας στα Ιωάννινα για διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και άλλη μια πολύ όμορφη διαδρομή ξεκινά με σημαντικά αξιοθέατα. Θα επισκεφθούμε το νησί της ΛΕΥΚΑΔΑΣ και την περιοχή ΝΥΔΡΙ, όπου θα έχουμε και τη δυνατότητα προαιρετικά για μια ΜΙΝΙ κρουαζιέρα γύρω από τα ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ (ΣΚΟΡΠΙΟΣ – ΣΚΟΡΠΙΔΙ – ΜΑΔΟΥΡΙ). Στην ομώνυμη πόλη και πρωτεύουσα του νησιού, θα έχουμε μια ακόμη πολύ ενδιαφέρουσα στάση και συνεχίζουμε για Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις στην Αμφιλοχία και σε ΚΑΦΕ στην περιοχή του ΚΙΑΤΟΥ, άφιξη το βράδυ.

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
ΔίκλινοΠαιδί έως 12 ετών σε τρίκλινοΜονόκλινο
178€152€240€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Διαμονή, 3 διανυκτερεύσεις, στο ξενοδοχείο PALLADIO 3*, των ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ.
  • 3 πρωινά σε μπουφέ.
  • Τα εισιτήρια του F/B για την επίσκεψη στην ΚΕΡΚΥΡΑ.
  • Αρχηγός – συνοδός.
  • Φ.Π.Α.
  • Φόρο διαμονής.

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Θέμα

Το μήνυμά σας