ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ

Project Description
Project Details

Date:

Client:

Category:

1Η ΗΜΕΡΑ, ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Αναχώρηση το πρωί από Αθήνα. Στάση για καφέ έξω από την πόλη της Ακράτας. Συνεχίζουμε για  Πάτρα, Κυλλήνη – επιβίβαση στο F/B. ‘Αφιξη στη Ζάκυνθο,  μεταφορά και  τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο με νηστίσιμα και παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου σε εκκλησάκι της περιοχής, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ, ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ: Μετά το πρωινό αναχώρηση Πρώτος μας σταθμός το Καταστάρι το οποίο βρίσκεται σε ύψωμα δίνοντάς μας την ευκαιρία να θαυμάσουμε πανοραμικά την θέα προς τις Αλυκές και το Ιόνιο πέλαγος. Στη συνέχεια θα πραγματοποιήσουμε επίσκεψη στο μουσείο της Παναγίας Της Αναφωνήτριας. Έπειτα θα επισκεφτούμε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα χωριά της Ζακύνθου τις Βολίμες. Ελεύθερος χρόνος για καφέ και περίπατο στην αγορά του χωριού, στην οποία θα βρούμε τοπικά προϊόντα όπως χειροποίητα χαλιά και δαντέλες, τυρί, μέλι και κρασί. Μετά το φαγητό Επίσκεψη στο χωριό Μαχαιράδο, για να δούμε την εκκλησία της Αγίας Μαύρας, επιστροφή στο ξενοδοχείο, ξεκούραση. Το βράδυ θα μεταβούμε στο κέντρο της πόλης για παρακολούθηση της ακολουθίας της Ανάστασης, στο Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου η στην πλατεία του Αγίου Μάρκου. Στην συνέχεια θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας για το  Αναστάσιμο δείπνο, διανυκτέρευση.

 

3Η ΗΜΕΡΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ: Πρωινό και παρακολούθηση του ψησίματος των αρνιών στην πισίνα του ξενοδοχείου, με μεζέδες , ακολουθεί το μεσημέρι πλούσιο Πασχαλινό γεύμα με μουσική. Το απόγευμα της ίδιας μέρας γίνεται ο Εσπερινός της Αγάπης στο Ναό του Αγίου Λαζάρου της πόλεως και λιτάνευσης της Εικόνας της Παναγίας της Γαλανούσας και της Εικόνας της Αναστάσεως. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση σε κέντρο με ζακυνθινές καντάδες. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ, ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ: Μετά το πρωινό, θα αναχωρήσουμε για την Μπόχαλη, κάτω από το Ενετικό κάστρο όπου θα περιηγηθούμε στα μικρά και ήσυχα δρομάκια με τα παλιά σπίτια. Επίσης θα επισκεφθούμε το λόφο του Στράνη όπου ο Διονύσιος Σολωμός εμπνεύστηκε τον Εθνικό Ύμνο. Στη συνέχεια θα επιστρέψουμε στο κέντρο της πόλης έχοντας χρόνο για μια τελευταία βόλτα αλλά και για ψώνια. Επιβίβαση στο καράβι για Κυλλήνη και άφιξη νωρίς το βράδυ στην Αθήνα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις με κλιματιζόμενα πούλμαν.
Διαμονή, 3 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 3*
3 πρωινά σε μπουφέ.
Νηστίσιμο δείπνο τη Μεγάλη Παρασκευή.
Αναστάσιμο δείπνο.
Πασχαλινό εορταστικό γεύμα με μουσική.
Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια  ΚΥΛΛΗΝΗ – ΖΑΚΥΝΘΟ – ΚΥΛΛΗΝΗ.
Αρχηγός – συνοδός.
Φ.Π.Α.
Τιμή:195€

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Θέμα

Το μήνυμά σας