ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Category:

Πίνδος καλοκαιρινή, 4 ημέρες

Αναχωρήσεις 14/7, 15/8.

Από τη «Ζεστή Κοιλάδα» στις γραφικές Παραλίες του Ιονίου

ΜΕΤΕΩΡΑ – ΜΕΤΣΟΒΟ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΡΥΜΟΣ ΠΙΝΔΟΥ – ΒΑΛΙΑ ΚΑΛΝΤΑ – ΒΟΒΟΥΣΑ – ΤΕΧΝΙΤΗ ΛΙΜΝΗ ΑΩΟΥ – ΣΥΒΟΤΑ – ΠΑΡΓΑ

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση από Αθήνα στις 07:30 π.μ., στάση στην περιοχή του ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ και συνεχίζουμε για ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ, στάση, γεύμα προαιρετικά. Επόμενος σταθμός τα ΜΕΤΕΩΡΑ και η ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΒΑΡΛΑΑΜ και συνεχίζουμε για το γραφικό ΜΕΤΣΟΒΟ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και η περιπλάνηση μας στην ΠΙΝΔΟ αρχίζει. Με ΤΖΙΠ 4Χ4 φθάνουμε στον Εθνικό Δρυμό και ξεκινάμε την πεζοπορία και την ξενάγηση από εξειδικευμένο άτομο, στον ακατέργαστο Εθνικό Δρυμό της Βάλια Κάλντα (Πυρήνας εθνικού δρυμού και αρκουδόρεμα), εδώ θα έχουμε και ένα μοναδικό γεύμα (ΠΙΚ – ΝΙΚ) στην καρδιά του δάσους. Αργά το μεσημέρι και αφού επιστρέψουμε από τη Βάλια Κάλντα, θα επισκεφθούμε τη ΒΟΒΟΥΣΑ, όπου είναι το πιο απομακρυσμένο χωριό της ανατολικής πλευράς του Ζαγορίου και μία μαγευτική εμπειρία για τον επισκέπτη. Μέσα από το χωριό περνάει ο Αώος ποταμός και η βοή των νερών του, είναι αυτή που του έδωσε τη συγκεκριμένη ονομασία. Η μαγεία των «Αλπικών τοπίων’’ συνεχίζεται και κατά την επιστροφή μας στο ΜΕΤΣΟΒΟ, κατά μήκος της τεχνητής λίμνης του ΑΩΟΥ. Χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και τα τοπία εναλλάσσονται σήμερα ευχάριστα με την επίσκεψη μας στα ΣΥΒΟΤΑ, αλλά και τη μαγευτική κωμόπολη της ΠΑΡΓΑΣ, όπου θα έχουμε χρόνο για κολύμπι και γεύμα προαιρετικά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στο Μέτσοβο, δείπνο, διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και αναχώρηση για Αθήνα, με τη διαδρομή μας να περνά από την πόλη της ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ και την παραλία Γριμπόβου, όπου θα έχουμε χρόνο για κολύμπι και γεύμα προαιρετικά. Με την τελευταία μας στάση σε καφέ στην περιοχή του Ισθμού, καταλήγουμε το βράδυ στην Αθήνα.

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο 
Δίκλινο Παιδί έως 12 ετών σε τρίκλινο Μονόκλινο
215€186€270€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Διαμονή, (3) διανυκτερεύσεις, στο παραδοσιακό ξενοδοχείο APOLLON στο ΜΕΤΣΟΒΟ.
  • 3 πρωινά σε μπουφέ στο ξενοδοχείο.
  • 3 δείπνα, σε παραδοσιακή Μετσοβίτικη ταβέρνα.
  • Τα έξοδα ενοικίασης των ΤΖΙΠ 4Χ4 για την εκδρομή στη ΒΑΛΙΑ ΚΑΛΝΤΑ.
  • Το γεύμα στο δάσος (ΠΙΚ – ΝΙΚ).
  • Διπλωματούχος ξεναγός στη ΒΑΛΙΑ ΚΑΛΝΤΑ.
  • Αρχηγός – συνοδός.
  • Φόρος διαμονής.
  • Φ.Π.Α.

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Θέμα

Το μήνυμά σας